Un equip. Una passió.

Som un grup de professionals de la pedagogia, la comunicació i la tecnologia. Ens uneix la voluntat de posar en marxa iniciatives que siguin útils per a tota la comunitat educativa en la difícil tasca d’orientar l’alumnat de secundària en la seva presa de decisions.

El nostre consell assessor està encapçalat per la Maria Jesús Comellas, mestra i doctora en psicologia, i professora emèrita titular d’Orientació Educativa del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB.

A més hi trobareu en Pau, un aventurer de l’educació i inspirador de mena. La Blanca, mestra i pedagoga. La Núria, informàtica seduïda per la cultura. El Martí al comandament de la tecnologia i el Marc que fa fàcil lo difícil. La Salut que posa ordre als números. Els “Oriols” que fan realitat les idees. I de fet a molta gent de la comunitat educativa que ens ha ajudat amb els seus comentaris i propostes.

 

Un somni.

I certament, somiem amb que tots els nois i noies aconsegueixin desenvolupar una vida plena i satisfactòria.

Esperem comptar amb la complicitat d’estudiants, alumnes, famílies, centres educatius, orientadors i administració pública. I la teva.