Un equip. Una passió.

Som una associació sense ànim de lucre (Associació per a l’orientació acadèmica i professional Bufalaire) encapçalada per un grup de professionals de la pedagogia, la comunicació i la tecnologia.

Ens uneix la voluntat de posar en marxa iniciatives que siguin útils per a tota la comunitat educativa en la difícil tasca d’orientar l’alumnat de secundària en la seva presa de decisions.

El nostre consell assessor està liderat per la Maria Jesús Comellas, mestra, doctora en psicologia, i professora emèrita titular d’Orientació Educativa del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB.

A més hi trobareu en Pau Calderón, un aventurer de l’educació i inspirador de mena. La Blanca Calderón, mestra i pedagoga. La Núria Torras, informàtica seduïda per la cultura. El Martí Vila al comandament de la tecnologia i el Marc Casanovas que fa fàcil lo difícil. La Salut Navarro que posa ordre als números. L’Oriol Tresens i l’Oriol Orriols que fan realitat les idees. I de fet a molta gent de la comunitat educativa que ens ha ajudat amb els seus comentaris i propostes.

 

Un somni.

I certament, somiem amb que tots els nois i noies aconsegueixin desenvolupar una vida plena i satisfactòria.

Esperem comptar amb la complicitat d’estudiants, alumnes, famílies, centres educatius, orientadors i administració pública. I la teva.